B PART OF BBC

BBC boekt succes dankzij de mensen die er als één team achter staan. Elkeen vervult een rol als individu, maar vooral ook in team. Zonder die samenhang en die gebundelde capaciteiten zou BBC niet bestaan. We willen niets liever dan een talentvolle medewerker die zich gelukkig én trots voelt om een onmisbare schakel binnen BBC te zijn.

BEKAERT BUILDING COMPANY IS

vinkje BBC is

TROTS

Respect, bewondering en vooral trots. trots op elke medewerker, op het werk dat zij verrichten en op het bedrijf waar ze samen voor werken.

 

 

vinkje BBC is

ZEKER

Een bedrijf dat zich een gevestigde waarde mag noemen binnen algemene bouwwerken, schrijnwerkerij en pvc biedt werkzekerheid. Een job waar kennis en ervaring opdoen een zeker zaak is. Kortom, een job voor het leven.

vinkje BBC is

OPEN

Verscheidene profielen zetten hun verschillen opzij om eerlijk en open te zijn tegenover elkaar. Iedereen biedt inspiratie en staat open voor nieuwe ideeën. De communicatie tussen medewerkers verloopt vanaf nu transparant.

vinkje BBC is

TALENT

Uit een divers team komt een eindeloze flow aan kennis die ervoor zorgt dat keer op keer alle verwachtingen overstegen worden. Een team met continu evoluerend talent, met ervaring en vakmanschap om u tegen te zeggen.